Si recuperem la cultura de l’esforç i l’energia de la il·lusió, si deixem enrere tot el sobrepès superflu i els vells patrons argumentals i som creatius, innovadors, i fins i tot agosarats, tindrem la clau per a trobar noves solucions.

Empresa

Els actuals socis de MSconsultors realitzen de manera conjunta tot tipus de projectes relacionats amb la seguretat d’ençà de l’any 2001.

MSconsultors Enginyeria i Seguretat des de 2001, SL es constitueix l’any 2001, amb l’objectiu d’oferir serveis d’enginyeria de seguretat (Safety Engineering), amb el suport de les noves tecnologies i un equip humà reduït i molt qualificat, que facilita la qualitat dels projectes desenvolupats.

En aquests més de 10 anys d’experiència ha esdevingut un referent tècnic, social i de qualitat, en el camp de l’enginyeria, la consultoria i la formació en seguretat, fonamentat per l’experiència aportada pels socis.

Objectiu

MSconsultors ofereix serveis de consultoria en seguretat per a tot tipus d’empreses i ofereix i obté la màxima qualitat i valor afegit, tant pel client com per MSconsultors.

Això fa que els serveis de MSconsultors siguin sostenibles en un escenari win-win (tothom hi guanya), on el client obté el que necessita a uns costos raonables, posant en valor els coneixements corporatius. Així mateix, s’ofereixen serveis complementaris per tal de donar un servei complet en l’àmbit de la seguretat i amb garanties tècniques, legals i comunicatives.

Enginyeria de Seguretat

Seguretat, gestió dels riscos, verificació de les instal·lacions i control ambiental

Saber-ne més

Sistemes d’informació geogràfica (GIS)

Utilitzem eines GIS, per donar una alta qualitat a la cartografia que elaborem

Saber-ne més

Formació

Cursos de formació permanent, a mida de les necessitats de les empreses

Saber-ne més

Llicències i instal·lacions

Per a garantir uns nivells de seguretat, confort ambiental i estalvi energètic

Saber-ne més

Alguns dels nostres clients